Resultaten voor migraine

migraine
 
Migraine Wikipedia.
Doordat er verschillende vormen van migraine en vele verschillende symptomen met een grote variatie van ernst bestaan, beleven patiënten migraine aanvallen verschillend. Prikkelgevoeligheid en een verminderd denkvermogen zijn wel symptomen die wel bij vrijwel alle patiënten en vormen van migraine voorkomen.
NVN Nederlandse Vereniging voor Neurologie: Migraine / Hoofdpijn. NVN Nederlandse Vereniging voor Neurologie: Migraine / Hoofdpijn.
Migraine / Hoofdpijn. Wat is het? Migraine bestaat uit aanvallen waarbij de hoofdpijn vaak op de voorgrond staat. Migraine komt vaak voor. Naar schatting lijdt ongeveer 10% van de Nederlandse bevolking aan migraine. Migraine komt vaker voor bij vrouwen. Waar heb je last van?
Migraine We worden beter.
Migraine is voor een groot deel genetisch bepaald. Een eerstegraads familielid van een migrainepatiënt heeft een 19, maal grotere kans op het krijgen van migraine zonder aura en een 14, maal grotere kans op het krijgen van migraine met aura Wessman, 2007.
Migraine Oorzaak, symptomen behandeling Hier Heb Ik Pijn.
De pijn zit meestal aan één kant van het hoofd. Andere vormen van hoofdpijn zijn spanningshoofdpijn, hoofdpijn door medicijnen, clusterhoofdpijn en cervicogene hoofdpijn. Beschrijving van de aandoening. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen migraine met aura en migraine zonder aura.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Migraine.
Bekijk de medische richtlijn Pijnmeting in behandeling bij kinderen 2007 met een module over behandeling van migraine met medicijnen in Register. Bekijk Hoofdpijnzorg, kwaliteitscriteria vanuit patiëntenperspectief 2014 van de Nederlandse Vereniging van Hoodfpijnpatiënten. Bekijk de multidisciplinaire evidence-based richtlijn Mensen met migraine aan het werk!
Migraine gezondNU.
Het zien van huiselijk geweld, het slachtoffer zijn van fysiek geweld of seksueel misbruik op jonge leeftijd, kan de kans op migraine op volwassen leeftijd vergroten. Deze link tussen de negatieve ervaring en migraine is nog niet in veel studies aangetoond.
Symptomen migraine? Mijn Kwartier.
Als je migraine hebt, is het namelijk vaak lang zoeken wat er nu precies aan de hand is. Migraine is nog niet in alle contexten gekend als ziekte, waardoor er nog niet veel gekend is omtrent de symptomen van migraine.
Migraine bij vrouwen WOMEN Inc.
Voor mensen die migraine hebben is het een stuk duidelijker, vooral aan mensen die niet bekend zijn met migraine is het lastig uit te leggen. De oorzaak over het onstaan van migraine is nog altijd onduidelijk. Migraine verschilt van hoofdpijn.
Informatie over migraine LUMC.
We spreken echter pas van migraine wanneer dergelijke aanvallen regelmatig voorkomen. Hieronder staat een korte samenvatting over de symptomen, het ontstaan en de behandeling van migraine. Meer informatie vindt u onder de pagina's' veelgestelde vragen over migraine. Migraine kan zich op verschillende manieren manifesteren.
Migraine Zelfzorg.
Migraine is een bijzondere en vooral belastende vorm van hoofdpijn. Het verschil met een gewone heftige hoofdpijn is dat migraine meestal regelmatig terugkomt en dat een aanval vaak niet met gewone pijnstillers kan worden bedwongen. Hoofdpijn van migraine beperkt zich meestal tot één kant van het hoofd en gaat vaak gepaard met misselijkheid en braken.

Contacteer ons