Meer resultaten voor cannabis

cannabis
 
Cannabis Thuisarts.
Verstuur per e-mail. Wat is uw situatie? Ik ben ernstig ziek en wil misschien cannabis gebruiken. Verstuur per e-mail. Pijn en pijnstillers. Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Samenwerkingspartners: Federatie Medisch Specialisten, Patiëntenfederatie Nederland en Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGZ.
Cannabis Werking Drugsinfoteam.
Als cannabis met tabak wordt gerookt, heeft de tabak een dempend effect. Dosering hasj en wiet. Omdat het THC gehalte nogal verschilt, is het moeilijk een dosis aan te geven. Meestal zijn de duurdere soorten sterker. Afhankelijk van de verhouding tussen THC en CBD is de cannabis tripperiger of meer sloommakend.
Cannabis 8 definities Encyclo.
drug Cannabis of wiet, van het Engelse weed onkruid' is een bewustzijnsveranderende bloem, die ook een licht verdovende werking kan hebben. Cannabis komt als drug voor in twee vormen, wiet en hasjiej. Hasjiesj of hasj is de hars van de Cannabis sativa var.
Is cannabis tegenwoordig zwaarder en dus gevaarlijker dan vroeger? Druglijn.be.
Mail je vraag. Druglijn.be Drugs ABC Cannabis Is cannabis tegenwoordig zwaarder en dus gevaarlijker dan vroeger? Is cannabis tegenwoordig zwaarder en dus gevaarlijker dan vroeger? Cannabis" van nu is niet meer te vergelijken met cannabis van twintig, dertig jaar geleden."
Werkstuk Biologie Cannabis Scholieren.com.
Cannabis heeft niet echt een grote invloed op de wereld gehad en heeft het nu nog niet. Er zijn veel mensen die cannabis gebruiken als wiet en hasj, maar of dat nu een grote invloed op de wereld heeft, nee, dat volgens mij niet.
Heeft cannabis een effect op sportprestaties? Druglijn.be.
Mail je vraag. Druglijn.be Drugs ABC Cannabis Heeft cannabis een effect op sportprestaties? Heeft cannabis een effect op sportprestaties? Cannabis wordt in ons land meestal samen met tabak gerookt. Het roken van tabak is uiteraard ongezond en nadelig voor je conditie en sportprestatie.
cannabis WikiWoordenboek.
1.3 Zelfstandig naamwoord. 1.4 Meer informatie. Geluid: cannabis hulp, bestand. drug met als werkzame stof tetrahydrocannabinol THC Veel scholieren gebruiken cannabis. Cannabis wordt gerekend tot de softdrugs. hennep, marihuana, wiet, hasjiesj, kif. Zie Wikipedia voor meer informatie. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitlecannabisoldid2592591.:
Cannabis Risico's' Drugsinfoteam.
De negatieve effecten van cannabis ontstaan als gevolg van de combinatie van cannabis met de individuele kwetsbaarheid van die mensen. Er zijn aanwijzingen dat cannabis voor allergieën kan zorgen. Het gaat dan om allergie voor citrusvruchten, bepaalde groenten en misschien tabak en latex.
Cannabisbureau Home.
Het Bureau voor Medicinale Cannabis BMC is als overheidsorganisatie verantwoordelijk voor de productie van cannabis voor medicinale en wetenschappelijke doeleinden. Apothekers en onderzoeksinstellingen zoals universiteiten en ziekenhuizen kunnen bij ons terecht voor legale medicinale cannabis. Nieuwe variëteit medicinale cannabis: Bedrolite.
Vijf fabels en de waarheid over cannabis Novadic-Kentron.
Cannabis wordt gebruikt als wiet verkruimelde bloemtoppen of hasj samengeperste hars. Cannabis is een veelgebruikte drug: in 2009 had een kwart van de bevolking tussen de 15 en 64 jaar ooit cannabis gebruikt. De belangrijkste werkzame stof in cannabis is THC.
5 vragen over. cannabis GezondheidsNet.
En kun je nu wel of niet verslaafd raken aan cannabis? We vroegen het Daan Deenik. Hij is psycholoog en behandelaar in SolutionS Center. Wat verstaan we precies onder cannabis? Hasj" en wiet komen beide van de vrouwelijke hennepplant, de Cannabis Sativa, kortweg cannabis.

Contacteer ons