Meer resultaten voor tuinen

tuinen
 
Tuinen Botanische Tuinen Utrecht Universiteit Utrecht.
De Tuinen als organisatie dateren al van 1639 en zijn daarmee één van de oudste Nederlandse botanische tuinen. De functie van de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht is in de loop van inmiddels ruim 375 jaar van hun bestaan wel enigszins veranderd.
Bijzondere tuinen met ongewone groenten in monumentaal Veenhuizen.
Lambert geeft rondleidingen door de Tuinen en verder is er een wildplukwandeling, een didgeridooworkshop en een rondleiding of lezing over bijen en vlinders in de tuin. Voor de kinderen staat er reuzenbellenblaas klaar en ze kunnen een speurtocht op de tuinen doen.
Home Marc de Graaf Tuinen.
Bent u geïnteresseerd en op zoek naar een creatieve en verrassende tuin? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een goed gesprek. T: 0342 408 480 E: info@marcdegraaftuinen.nl A: Stationsweg 85, Barneveld. 2018 Marc de Graaf Tuinen. Deze website maakt gebruik van cookies.
Terpstra Tuinen.
Als dit naar wens is, zal een verdere invulling op basis van beplanting, lichtontwerp en eventueel een beregeningsplan in schetsvorm en offerte uitgewerkt worden. Als de hoveniers van Terpstra Tuinen het plan realiseren, zal ontwerper Marc Terpstra de aanleg ervan nauwkeurig begeleiden.
Tuin van Piet Oudolf Museum Voorlinden.
De tuinen zijn zowel van buiten het gebouw alsook van binnenuit te bewonderen: een aangenaam samenspel tussen kunst, architectuur en natuur. Speciaal voor de opening van het museum heeft Oudolf een bloementuin ontworpen die voornamelijk is opgebouwd uit eenjarige beplanting.
Struinen in de Tuinen Utrecht.
We zijn niet alleen op zoek naar verbinding van bewoners onderling, maar ook naar verbinding van het festival met lokale partners die Struinen in de Tuinen zowel creatief als financieel kunnen versterken. Struinen in de Tuinen is zowel een cultureel als maatschappelijk festival en heeft daarom een breed draagvlak voor verschillende samenwerkingen.
Onze biodynamische tuinen Onze plantenwereld Weleda.
Daarnaast zijn ook de vestigingen in Frankrijk Huningue, Zwitserland Bazel, Engeland, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika voorzien van een eigen kruidentuin. En ook bij Weleda Benelux zijn we bijzonder trots om een van de zeven tuinen te mogen beheren. De Weleda-tuin in Zoetermeer.
Tuinen van West Gemeente Amsterdam.
Tuinen van West is het groene natuur, stadslandbouw en recreatiegebied tussen Amsterdam, de ringvaart Haarlemmermeer, Halfweg en de N200. U kunt hier genieten van de vrije natuur, wandelen, fietsen, picknicken, verse groenten halen, speciale biertjes kopen en heerlijk op het terras zitten.
Tuinen van Mollenburg Tuinen van Mollenburg Gorinchem.
De voormalige sportvelden maken plaats voor een unieke nieuwbouw wijk waar Bemog en AM 129 koopwoningen ontwikkelen. Het kleinschalige karakter in combinatie met de ruime opzet, het groen en water rondom én de oud-Hollandse architectuur maken de Tuinen van Mollenburg heel bijzonder om te wonen.
De Tuinen van Appeltern.
Ben van Ooijen, directeur van tuinspiratiepark de Tuinen van Appeltern vertelt over de trends van 2018. Kan beplanting onderhoudsvriendelijk zijn? Als het over tuinen of tuinplanten gaat, is de manier waarop je tegen die onderwerpen aankijkt allesbepalend. In de shop.
Den Haag Japanse Tuin.
In het voorjaar is de tuin open van 9.00 tot 20.00 uur en in het najaar van 10.00 uur tot 16.00 uur. Gezien de kwetsbaarheid van de tuin is het niet mogelijk om de tuin te betreden met buggy's' en elektrisch aangedreven hulpmiddelen.

Contacteer ons